Skinnstekt kveite med hjertesalatsaus og trøffel -

Skinnstekt kveite med hjertesalatsaus og trøffel

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvell salaten i lettsaltet vann og avkjøl raskt i isvann. Sauter sjalottløken i litt smør, tilsett kyllingkraft, la det koke til løken er mør (ca 10 minutter). Kjør salaten i blender med kjørvel og kraften. Monter sausen med smøret. Smak til med salt og hvit pepper samt sitronskall. Stek fisken på skinnsiden i litt olje med salt og pepper til den er på ca. 45 °C, snu den og dra av skinnet før servering. Legg sausen i bunnen av tallerken. Drypp nøttesmøret rundt og avslutt med fisken. Høvle rikelig med sort trøffel over. Oppskriften er fra Sven Erik Renaa, Årets kokk 2006 og Norges kandidat til Bocuse d'Or 2007.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.