Skinnstekt laks med salsa verde -
Foto: Tom Haga

Skinnstekt laks med salsa verde

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør ingrediensene til salsaen i en foodprosessor til en grov masse. Kok opp kyllingbuljong med salt og smør i en kjele. Tilsett polentagryn. Rør godt. La småkoke i ca. 25 minutter med lokk. Rør ofte. Tilsett Parmesanost og rør godt inn. Smak til med salt og pepper. Ha polentaen i en rund eller firkantet form, slik at høyden på polentaen blir ca. 2 cm. Avkjøl og skjær i ønsket form og størrelse. Skrap laksefileten fri for skjell og del den i porsjonsstykker. Dryss over salt og pepper. Stek laksen på middels varme med skinnsiden ned i ca. 4 minutter. Ta den av varmen og la den hvile med skinnsiden opp. Stek sopp og løk i samme panne, dryss over salt og pepper. Stek polentaen i en middels varm panne i litt olivenolje til den er gyllen brun. Server laksen med polenta og Salsa Verde.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold