Slik gjør du det:
Begynn med linsene. Skyll linsene godt under rennende vann. Finhakk sjalottløk og hvitløk og surr myk i smør sammen med linsene. Hell på vann og buljongterning, kok opp og la småkoke i 20-30 min. Smak til med salt, pepper, finhakket tomatkjøtt (uten innmat) og ev 1-2 ss smør. Soya- og ingefærsmør Brun smør i en panne til det blir nøttebrunt, uten å bli brent. Finhakk hvitløk, sjalottløk og frisk ingefær, og la surre med mot slutten. Bland inn soyasaus og finhakket frisk persille. Smøret bør ikke koke. Skrap skinnsiden av fisken med baksiden av en stor kniv. Del fisken i fire store stykker og krydre med salt og pepper. Varm olje i en stekepanne tilsett smør og stek fisken med skinnsiden ned i 4- 5 min. Snu og la dem ligge med kjøttsiden ned i pannen ca 30 sek. Eller legg på stekebrett på skinnsiden opp og stek ved 180 ºC 3-4 min, til fisken "blader" seg.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.