Slik gjør du det:
Varm pitabrødene på svak varme et par minutter.
Stek kjøttet i margarin med krydder, hvitløk og chili.
Tilsett kantareller og stek videre et minutts tid.
Vend i vårløken og server i pitabrød med et par skjeer yoghurt naturell.
1 dæsj margarin
200 g lammekjøtt, strimlet
100 g kantareller
2 stk vårløk, finhakket
1 klype salt
1 klype pepper
1 fedd hvitløk
0,5 stk chili
1 dl yoghurt naturell
2 stk pitabrød
Annonse
Slik gjør du det:
Varm pitabrødene på svak varme et par minutter.
Stek kjøttet i margarin med krydder, hvitløk og chili.
Tilsett kantareller og stek videre et minutts tid.
Vend i vårløken og server i pitabrød med et par skjeer yoghurt naturell.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.