Skog kebab - En herlig og lettere kabab-variant du kan nyte både ute og inne. En herlig smakskombinasjon du sent vil glemme.
Foto: Matprat

Skog kebab

En herlig og lettere kabab-variant du kan nyte både ute og inne. En herlig smakskombinasjon du sent vil glemme.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm pitabrødene på svak varme et par minutter.

Stek kjøttet i margarin med krydder, hvitløk og chili.

Tilsett kantareller og stek videre et minutts tid.

Vend i vårløken og server i pitabrød med et par skjeer yoghurt naturell.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kebab i pitabrød
fav Tid: 45 min
Torsk i pita