Skogsbærbrownie uten melk og gluten - Kombinasjonen av friske varme bringebær og søt, men litt bitter sjokolade er uslåelig - denne kaka er et sikkerstikk. Også er den utrolig enkel å bake. Alt du trenger til bakingen er en kjele og en slikkepott!
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Skogsbærbrownie uten melk og gluten

Kombinasjonen av friske varme bringebær og søt, men litt bitter sjokolade er uslåelig - denne kaka er et sikkerstikk. Også er den utrolig enkel å bake. Alt du trenger til bakingen er en kjele og en slikkepott!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 175 grader (varmluft).

Smelt margarinen i en kjele, ta kjelen av varmen og ha sjokoladen i småbiter over i den varme margarinen og rør rundt med en slikkepott. Tilsett ett og ett egg, rør nøye mellom hvert egg.

Tilsett sukker, vaniljesukker, bakepulver og salt, rør det godt inn før du sikter inn melblandingen.Bland det hele forsiktig, men godt med en slikkepott og ha det over i en smurt springform (24 cm) med bakepapir.

Ha over delvis tinte bær jevnt over hele kaken før du stryker over hele kaken med slikkepotten.

Stekes i cirka 30 minutter midt i ovnen, den skal være litt klissete!

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Bounty-suksess