Skogsbærfromasjkake uten gluten og melk - Du skal nok lete lenge etter en friskere kake enn denne. Kaka er proppfull av bringebær og blåbær og et hint av sjokolade i bunnen. Og helt uten gluten og melk!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Skogsbærfromasjkake uten gluten og melk

Du skal nok lete lenge etter en friskere kake enn denne. Kaka er proppfull av bringebær og blåbær og et hint av sjokolade i bunnen. Og helt uten gluten og melk!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp eggedosis av egg og sukker. sikt inn det tørre. Ha over i springform og stek på 180 grader i max 15 minutter. La kaken avkjøles helt og løsne den fra forma, men la forma sitte på fortsatt.

Kok opp bærene og hell dem over i et dørslag over en ny kjele. La det renne gjennom og mos gjerne litt på bærene så mest mulig saft kommer ut. Kok opp saften og tilsett gelepulveret – rør godt!. Sett kasserollen i kaldt vann og pisk soyakremen stiv.

Når geleen er godt avkjølt, men fortsatt flytende, har du den over i kremen og rører godt. Ha hele blandingen over kaken og sett kaken kaldt i 4-5 timer.

Pynt med litt sjokolade på toppen.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.