Slik gjør du det:
Skrubb skinnet og skjær skreifileten i serveringsstykker. Dryss litt salt på fisken og stek den i olje med skinnsiden ned. Stek den til skinnet er gyldent og sprøtt, snu den og stek raskt på den andre siden. Rens og del fennikel i båter og damp den noen minutter i lettsaltet vann. Paprikausen: Del paprikaen i to og stek den i stekeovn ved sterk varme, gjerne under grill. La dem ligge til de får svarte flekker. Ta dem ut og avkjøl i plastpose. Rens dem, dra av skallet og mos dem. Surr løken myk i olivenolje/smør. Tilsett fiskekraft og kok inn til ca 2/3 dl. Tilsett kremfløte og paprikamos og kok opp. Sil sausen, smak til med salt og pepper og tilsett provencekrydder.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.