Skrei med pesto og grønn asparges -

Skrei med pesto og grønn asparges

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær skreifileten i serveringsstykker. Kok opp vann tilsatt salt. Ta kjelen av platen og legg i fiskestykkene. Kok opp, ta kjelen vekk fra varmen og la fisken trekke til den er kokt. Pestosausen: Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en jevn saus. Sausen: Løken surres myk i olivenolje/smør. Tilsett fiskekraft og kok inn til ca 2/3. Tilsett kremfløte, kok opp og smak til med salt og nykvernet pepper. Sil sausen og tilsett gressløk og paprika. Serveres til dampet skreifilet med pesto og nykokt asparges.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?