Skreifilet med brokkolipuré -

Skreifilet med brokkolipuré

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok brokkolien mør i lettsaltet vann. Hell av vannet og mos den med smøret og fløten. Smak til med salt og pepper. Skrap skinnet på skreien godt og del den i serveingsstykker.Dryss salt på filetiden. Stek skreien i varm panne i smør eller olje med skinn siden ned. Stek til skinnet er mørkebrunt, snu og stek raskt på filetsiden. Damp strimler av paprika i litt olje. Varm noisettepoteter eller kok vanlige poteter. Server skreien med brokkolipuéen, poteter og paprika.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.