Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 100 ˚C.
Lag vanilla bean frosting.
Smelt sjokoladen og avkjøl den helt.
Ringle den avkjølte sjokoladen (eller dryss over 100 % kakao om du bruker det) på toppen av marengsrøren og bland litt med en slikkepott, rør sammen kun 2-3 ganger, slik at du ser de fine sjokoladestripene i røren.
Bruker du nøtter, mandler eller annet er det best å blande dette inn i marengsen før du tilsetter sjokolade, slik at det blir godt fordelt.
Bruk en iskremskje og lag små kuler på et bakebrett.
Stek marengsene på 100 grader i 2 timer, bruk gjerne varmluft slik at du kan steke flere brett samtidig. Slå av ovnen etter 2 timer å la disse stå i ovnen til dagen etterpå.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.