Skyer av marengs og sjokolade - Mmmarengs! Enten du nyter dem som de er, knuser dem over iskremen eller annen dessert, kommer disse deilige marengsene med sjokolade garantert til å falle i smak. Oppskriften gir 35 stk.
Foto: Manuela Kjeilen

Skyer av marengs og sjokolade

Mmmarengs! Enten du nyter dem som de er, knuser dem over iskremen eller annen dessert, kommer disse deilige marengsene med sjokolade garantert til å falle i smak. Oppskriften gir 35 stk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 100 ˚C.

Lag vanilla bean frosting.

Smelt sjokoladen og avkjøl den helt.

Ringle den avkjølte sjokoladen (eller dryss over 100 % kakao om du bruker det) på toppen av marengsrøren og bland litt med en slikkepott, rør sammen kun 2-3 ganger, slik at du ser de fine sjokoladestripene i røren.

Bruker du nøtter, mandler eller annet er det best å blande dette inn i marengsen før du tilsetter sjokolade, slik at det blir godt fordelt.

Bruk en iskremskje og lag små kuler på et bakebrett.

Stek marengsene på 100 grader i 2 timer, bruk gjerne varmluft slik at du kan steke flere brett samtidig. Slå av ovnen etter 2 timer å la disse stå i ovnen til dagen etterpå.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.