Slankerens pai med grønnsaker -

Slankerens pai med grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

4 porsjoner Rund form ca. 22-24 cm i diameter. I stekeovnen: 225 °C til forstek av paien ca. 10 minutter. 200 °C til hele paien i ca. 30 minutter. Bland raskt sammen alt til bunnen. La deigen hvile i kjøleskapet ca. 30 minutter. Kjevle ut deigen og kle så bunn og side i en smurt form. Prikk bunnen med en gaffel. Forstek bunnen til den er sprø og gyllen. Surr grønnsakene i smør i en kjele til de er blanke og soppen har ?falt sammen". Bland sammen egg, rømme/ yoghurt, cottage cheese/kesam og krydder. Smør sennep på paiskallet og dryss osten over. Fordel over grønnsakene og hell på eggeblandingen. Stek paien og server den varm med en grønn salat til. Oppskriften er hentet fra egg.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Løkpai
fav Tid: 90 min
Brokkolipai