Små maispannekaker - Disse søte små pannekakene er skikkelig enkle å lage og takknemlige å servere. Koriander, maisen og chilien gir dem en rund, men også ganske karakteristisk og yppig smak. De smaker godt alene eller kan dyppes i en sursøt chilisaus.
Foto: Øystein Westlie

Små maispannekaker

Disse søte små pannekakene er skikkelig enkle å lage og takknemlige å servere. Koriander, maisen og chilien gir dem en rund, men også ganske karakteristisk og yppig smak. De smaker godt alene eller kan dyppes i en sursøt chilisaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskriften gir cirka 20 pannekaker.

Skrell ingefæren og hvitløkfeddet og ha det i en food processor sammen med chilien og vårløken. Kjør knivene rundt til det hele er helt finhakket. Ha så i korianderen og hakk litt til.

Hell ut væsken fra maisen før du har den i food processoren sammen med resten av ingrediensene og kjører det hele sammen. La røren svelle i ca. 30 minutter. Varm en stekepanne og ha i olje. Bruk en spiseskje og lag små pannekaker i stekepanna. Stekes i ca. 2 minutter på hver side. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Spagetti Bolognese