Små-tea-smørbrød -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Små-tea-smørbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær formloff i lange skiver på langs. Skjær av skorpen. Smør et tynt lag smør ev majones/sennep på hver av skivene. Legg på ønsket pålegg (se tips) og legg en skive over. Klem lett sammen. Varm olje i en stekepanne og stek skivene lys gyllende på hver side i varm panne. Avkjøl litt og del i passende små biter, "finger-mat". Forslag til pålegg: - Røkelaks, kokt egg i skiver, smør skivene med en blanding av majones og sennep. - Kokt asparges, delt i to på langs, fersk mozzarellaost i skiver. - Fersk mozzarellaost i skiver, spekeskinke - ikke for salt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pandorato
fav Tid: 30 min
Crostini