Småbrød med havre og solsikkekjerner -

Småbrød med havre og solsikkekjerner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm melk og olje til det er lunkent og rør ut gjæren. Rør inn resten av ingrediensene til en blank og smidig deig. Dekk til med plast og la deigen heve på et lunt sted i ca 1 time. Elt deigen og from til rundstykker/ småbrød eller fletteloff. Legg på et bakepapirkledt stekebrett. Dekk til og la etterheve i ca 30 min. Pensle med egg eller melk og dryss med frø. Rundstykker/småbrød stekes i varm ovn 225 ºC på midterste rille 10-15 min. Større brød stekes ved 200 ºC på nederste rille i 20-25 min. Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.