Smørbrød med laks og chilimarinerte reker

Smørbrød med laks og chilimarinerte reker

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter

Slik gjør du det:

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Legg (tinte og rensede) reker/ scampi, eple i båter og slangeagurk i skiver i marinaden og la trekke smak i 15-20 min. I mens pensle brødskivene med olje og stek i stekepanne/ grillpanne til de er sprø. Skjær laksefileten i 4 like biter og stek i olje i varm panne/grillpanne 2-3 min på hver side. Dryss med salt og pepper. Rens asparges og stek i panne eller grillpanne i 4-5 min. Tre rekene/ scampi, epler og slangeagurk på 4 satepinner/ grillpinner av tre og stek i marianden i meget varm panne ca 1 min. Legg litt salat på de stekte brødskivene, legg over stekt asparges, stekt laks og stikk pinnen med reker og epler i hvert av laksestykkene.

Kanskje disse også frister?