Smørflyndre med valnøtter og brokkoli - Dette er en en morsom måte å lage fisk på.
Foto: Erik Hannemann

Smørflyndre med valnøtter og brokkoli

Dette er en en morsom måte å lage fisk på.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Bryt brokkolien opp i fine, små buketter. Kok dem i saltet vann i et lite minutt. Avkjøl. 

I en bolle, pisk egget og bland sammen smøreost, brokkkoli og timian.

Legg en spiseskje av blandingen på fileten og rull den sammen. Fest med tannpirker (eller lignende). 

Legg i en ildfast form og bak i ovnen. Det tar omtrent 15 minutter, men sjekk underveis. 

Lag aromatene i mellomtiden: Hakk valnøttene og stek dem i smør i stekepannen sammen med rosiner. Ha i dukkah (se link til oppskrift nedenfor). 

Hold blandingen varm. 

Øs dette over fisken ved servering. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Dukkah