Smørgrillet maiskolbe -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Smørgrillet maiskolbe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask, rens og del maiskolbene i 3-4 biter. Legg dem i en pose i kjøleskapet et par timer før grilling. Stikk et grillspyd i enden på hver maisbit. Pensle med smeltet smør og grill på varm grill i 10-15 min. Dryss over salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Grillet asparges