Smørkjeks - Nybakte smørkjeks, eller shortbread, smaker fantastisk til en kopp te...
Foto: Pål Rødahl

Smørkjeks

Nybakte smørkjeks, eller shortbread, smaker fantastisk til en kopp te...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland melis, hvetemel og maizenamelet sammen.

Rør inn smør og vaniljefrø/sukker til en fast deig. Pakk litt plastfolie rundt deigen og la den hvile i kjøleskap en liten stund.

Del deigen i to og lag to pølser.

Rull pølsene i litt sukker du har strødd på bakebordet.

Del pølsene i  1 cm tykke skiver som stekes på 160 gr i 20-25 minutter. Gled deg til neste kopp te!

Oppskrift:

Tutta Sætre

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.