Smalahove -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Smalahove

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smalahove kan enten trekke i vann eller dampe på rist eller pinner, slik en gjør med pinnekjøtt. Smalahove trenger ikke utvanning slik pinnekjøtt gjør. Fra gammelt av ble smalahovet dampet i 4-5 timer. Men i dag anbefaler vi ca 2 1/2 -3 timer. Kjøtt skal ikke koke, kun trekke ved 85-90 ºC. Serveres med poteter, kålrotstappe og kraft fra trekkingen. Mange serverer også vossakorv ved siden av smalahovet. Kålrotstappe Skrell og kok kålrot i skiver til kålroten er mør. Hell av kokevannet. Mos kålroten og smak til med smør eller fløte, salt, pepper og ev litt revet muskatnøtt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt
fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt
fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt