Smuldrekake med mango og eple - Her er Clotilde herlige mango- og eplesmuldrekake. Enklere blir det ikke...
Foto: Clotilde Dusoulier

Smuldrekake med mango og eple

Her er Clotilde herlige mango- og eplesmuldrekake. Enklere blir det ikke...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør smør og sukker til det blir luftig i en kjøkkenmaskin.Ha i havre og de knuste mandlene. Kjør til massen blir til grove klumper. (Du kan gjøre alt dette med hendene også).Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en bakeform.Skrell eplene og fjern kjernehuset. Skjær eplet i biter. Del mangoen i to. Skjær rutemønster i kjøttet og ta ut kjøttet med en spiseskje.Legg frukten i bakeformen. Ha over smuldredeigen. Bak i ovnen i 40 minutter. Fruken skal være myk og toppen av kaka skal være sprø og gyllen.La den kjøle av på rist noen minutter, men servér den varm. Servér gjerne med crème fraîche (eller is, kesam, krem etc).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Mangomoussekake