Smuldrepai med blåbær - Server denne herlige desserten i stettglass for en ekstra delikat look.
Foto: Svein Brimi

Smuldrepai med blåbær

Server denne herlige desserten i stettglass for en ekstra delikat look.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
6 porsjoner

6 dl blåbær

200 g hvetemel

200 g smør

10 stk mandler

Annonse

Slik gjør du det:

Fordel bærene i en ildfast form.

Smuldre sammen mel, smør og sukker. Fordel dette over bærene.

Grovhakk mandler og dryss over til slutt. Sett paien i ovn ved 200° og stek til skorpen er sprø og gyllen.

Server paien lunken med vaniljekesam, is eller krem.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Rabarbrakake