Smuldrepai med epler og müsli

Smuldrepai med epler og müsli

Frokostmüslien kan god brukes til å lage en deilig smuldrepai. Lettvint og veldig godt!

Oppskrift av: Kristine Ilstad

Ingredienser

Smuldredeig

2 dl

müsli

0.5 dl

sukker

100 g

smør

Fyll

3 stk

epler

Slik gjør du det:

Skrell og rens eplene og del dem opp i skiver. Legg dem jevnt utover bunnen av en ildfast form.
Bland müsli med mel og sukker. Smuldre i mykt smør og bland deretter i crème fraîche til du får en smulete deig. Fordel "smulene" over epleskivene. Dryss over perlesukker til slutt.
Stekes midt i ovnen ved 200°C i 20 min, eller til smuledeigen er gyllenbrun og sprø og eplene myke.
Serveres nylaget med iskrem eller annet ønsket tilbehør!