Smuldrepai med epler og müsli - Frokostmüslien kan god brukes til å lage en deilig smuldrepai. Lettvint og veldig godt!
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Smuldrepai med epler og müsli

Frokostmüslien kan god brukes til å lage en deilig smuldrepai. Lettvint og veldig godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og rens eplene og del dem opp i skiver. Legg dem jevnt utover bunnen av en ildfast form.

Bland müsli med mel og sukker. Smuldre i mykt smør og bland deretter i crème fraîche til du får en smulete deig. Fordel "smulene" over epleskivene. Dryss over perlesukker til slutt.

Stekes midt i ovnen ved 200°C i 20 min, eller til smuledeigen er gyllenbrun og sprø og eplene myke.

Serveres nylaget med iskrem eller annet ønsket tilbehør!

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.