Smuldrepai med epler - Denne deilige smuldrepaien med epler er perfekt å servere i sommervarmen...
Foto: Svein Brimi

Smuldrepai med epler

Denne deilige smuldrepaien med epler er perfekt å servere i sommervarmen...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fordel vniljekremen i bunnen på en ildfast form.

Skrell og rens eplene.

Del eplene i båter som legges over vaniljekremen i formen.Dryss kanel og sukker over eplebitene.

Ha melet i en kjøkkenmaskin.

Tilsett mykt smør i klatter og marsipanen oppdelt i biter. Kjør til smøret og marsipanen fordeler seg jevnt i melet og du får en smulete deig.

Smuldre deigen over eplene i formen.

Dryss over mandelflak og sukker.

Stek smuldrepaien midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.