Smuldrepai med frosne blåbær - Perfekt på en varm sommerdag...
Foto: Svein Brimi

Smuldrepai med frosne blåbær

Perfekt på en varm sommerdag...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Pai

1,5 dl hvetemel

0,5 dl havregryn

3 ss sukker

50 g hasselnøtter

100 g smør, mykt

Fyll

500 g blåbær, frosne

0,5 dl sukker

Annonse

Slik gjør du det:

Lag smuldredeien først ved å blande mel, havregryn, sukker og malte eller hakkede hasselnøtter i en bakebolle.

Smuldre deretter i mykt smør. Dette gjør du fint for hånd. Deigen skal bli tørr og smuldrete.

Ha de frosne bærene i en ildfast form. Strø over sukkeret. 

Fordel deretter smuldredeigen over bærene. 

Stek paien midt i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min til paien er gylen på toppen. Server gjerne med kesam, rømme eller is til. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.