Snøball-cookies - Disse snøball-cookiesene er perfekte nå som det er jul. Deilige, myke kjeks laget med sjokolade og valnøtter, og etter steking drysser du på et hav av melis.. Melisen gjør dem så dekorative på julebordet, og så smaker de helt fantastisk. Ta en bit og den bare smelter på tungen!
Foto: Manuela Kjeilen

Snøball-cookies

Disse snøball-cookiesene er perfekte nå som det er jul. Deilige, myke kjeks laget med sjokolade og valnøtter, og etter steking drysser du på et hav av melis.. Melisen gjør dem så dekorative på julebordet, og så smaker de helt fantastisk. Ta en bit og den bare smelter på tungen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 190 °C.

Ha smør og melis i en mikserbolle og miks det helt fluffy.

Tilsett mel og vaniljeekstrakt og miks det videre i cirka 1 minutt til.

Tilsett så sjokoladeknapper og grovhakkede valnøtter for ekstra "crunch".

Ta så cirka 1 ss av deigen og lag en bolle av den, plasser den på en bakeplate som du har dekket med bakepapir.

Gjenta med resten av deigen og sett det hele i en forvarmet oven på 190 °C i cirka 12-14 minutter.

Tips : Jeg bruker varmluft når jeg baker disse kjeksene, da blir de litt ekstra fluffy.

Med én gang du tar kjeksene ut av ovnen drysser du melis over dem, og evt gjentar dryss av melis etter at de er avkjølt.

Oppskriften gir cirka 50-60 cookies.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.