Snøegg -

Snøegg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stivpisk egg og sukker i en bolle. Begynn med eggehvitene, og tilsett sukkeret og saltet litt etter litt, til det blir en blank stiv krem du kan forme til topper. Varm melken i en vid kjele, og har du vaniljestang, kan du ha i den. Med to spisesjeer former du egg av hvitene, og legger dem forsiktig ned i den svakt sydende melken. Pass på at eggene ikke kommer borti hverandre. Snu dem etter ett minutt, og kok i ytterligere ett. Ta eggene opp med hulsleiv, og la dem tørke litt på et kjøkkenhåndkle før servering. Server som dessert med vaniljesaus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?