Slik gjør du det:
Bruk et glass til å stikke ut rundinger av brødskivene. Stek dem gylne i smør og olje på middels høy varme. Snitt av tuppen på hvitløkfeddet. Gni det mot den ru brødskiven og sett til side.
Bland sammen brødrasp og paprikapulver og legg på en tallerken.
Pisk eggeplommen på en annen tallerken. Vend chevre-skivene først i eggeplomme, så i brødraspet.
Stek chevreskivene raskt på begge sider.
Legg tomatskivene på brødskivene (rett før servering, eller blir ikke brødet sprøtt, men vassent). Legg på chevreskivene og ha litt syltetøy på toppen. Servér.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.