Snickerskake - Dette er den supre snickerskaka til Tom Victor Gausdal.
Foto: Christopher Sjuve

Snickerskake

Dette er den supre snickerskaka til Tom Victor Gausdal.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(I denne oppskriften skal det brukes seks egg til sammen. De skal altså skilles i 6 plommer og 6 hvitter)

Bunnen

I en helt ren bolle, pisk eggehvitene stive, ha i litt og litt av sukkeret. Knus kjeksen grovt og hakk peanøttene (ikke for mye).

Bland dette inn i marengsen (det hvite). Bland inn vaniljesukker og bakepulver.

Hell røra i en langpanna (eller rund springform) og la det steke i 25 minutter på 180 grader. Bruk gjerne bakepapir.

Kjøl ned.

Sjokoladeglassur

I en kjele, rør sammen eggeplommer, fløte og sukker. Varm det opp og kok til det tykner. Trekk kjelen av plata og ha i smør og sjokolade. Rør til  det blir jevnt. Kjøl ned.

Smør kremen på kaka når den er er avkjølt (stiv nok til å smøres utover kaka).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kokosbollekake