Snickerskake - Spennende langpannekake med peanøtter, karamellsaus og sjokoladeglasur! Smaker like digg som Snickers!
Foto: Foto: Svein Brimi

Snickerskake

Spennende langpannekake med peanøtter, karamellsaus og sjokoladeglasur! Smaker like digg som Snickers!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Kakebunn

2 stk egg

2 dl sukker

150 g smør

1,5 dl melk

4,5 dl hvetemel

2 ts vaniljesukker

2 ts bakepulver

Karamelltopping

1 dl sukker

1 dl sirup, lys

1 dl kremfløte

100 g smør

1 ts vaniljesukker

3 dl peanøtter

Sjokoladeglasur

150 g smør

2 ss kakao

2 ts vaniljesukker

6 dl melis

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Smelt smør og tilsett det i melken. Bland det tørre og vend det inn i eggedosisen, vekselsvis med smørmelken.

Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (20 x 25 cm) og stek kaken på nederste rille ed 175 grader i ca. 30 minutter, til den er gjennomstekt. Avkjøl kaken.

Karamelltopping: Ha sukker, sirup og fløte i en liten kasserolle. La koke under stadig omrøring i ca. 10 min. Trekk kasserollen av platen. Visp inn kaldt smør i terninger, en om gangen, og vaniljesukker til slutt. Avkjøl karamellsausen litt før den fordeles over kaken. Dryss over peanøtter.

Sjokoladeglasur: Smelt smøret i en kasserolle og rør inn resten av ingrediensene. La glasuren bli lunken før den fordeles over kaken.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold