Slik gjør du det:
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Smelt smør og tilsett det i melken. Bland det tørre og vend det inn i eggedosisen, vekselsvis med smørmelken.
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (20 x 25 cm) og stek kaken på nederste rille ed 175 grader i ca. 30 minutter, til den er gjennomstekt. Avkjøl kaken.
Karamelltopping: Ha sukker, sirup og fløte i en liten kasserolle. La koke under stadig omrøring i ca. 10 min. Trekk kasserollen av platen. Visp inn kaldt smør i terninger, en om gangen, og vaniljesukker til slutt. Avkjøl karamellsausen litt før den fordeles over kaken. Dryss over peanøtter.
Sjokoladeglasur: Smelt smøret i en kasserolle og rør inn resten av ingrediensene. La glasuren bli lunken før den fordeles over kaken.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.