Slik gjør du det:
Skill eggene. Pisk eggevitene stive og tilsett sukkeret med vaniljesukkeret litt etter litt.
Kjør Ritz-kjeksen og peanøtter i en blender til ganske fint.
Bland inn bakepulveret i kjekssmulene og tilsett i den stivpiskede eggehviten sammen med peanøttene. Vend forsiktig sammen, til alt er blandet.
Kle en langpanne med bakepapir og bre kakerøren utover. Stekes midt i ovnen på 200° i 15–20 min.
Avkjøl kaken på rist i formen.
Smelt kokesjokoladen på lav varme sammen med smør i terninger.
Blandingen må ikke bli for varm, for da kan sjokoladen korne seg.
Pisk sammen eggeplommer og melis i en annen bolle, og tilsett den smeltede sjokoladeblandingen i en tynn stråle mens du rører hele tiden.
Fordel sjokoladekremen over kakebunnen mens den enda er lunken og sett til avkjøling.
Sprinkle over sjokoladesaus og pynt med peanøtter.
Skjær kaken i passe ruter ved servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.