Snickersrullekake uten melk og gluten - Denne kaka er så kjapp å lage at det egentlig er litt skummelt - jobber du kjapt kan du klare hele kaka på under tre kvarter. Farlig med andre ord!
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Snickersrullekake uten melk og gluten

Denne kaka er så kjapp å lage at det egentlig er litt skummelt - jobber du kjapt kan du klare hele kaka på under tre kvarter. Farlig med andre ord!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 220 grader og pisk egg og sukker til eggesosis. Sikt deretter inn det tørre og rør til deigen er klumpfri. Bre deigen utover en bakepapirkledd langpanne.

Stekes midt i ovnen på 220 grader i 5-6 minutter. Hvelv kaken over på sukkerstrødd håndle/tørkle eller bakepapir og dra forsiktig av bakepapiret og avkjøl kaka under langpanna.

Rør myk margarin og melis luftig, tilsett peanøttsmør og soyamelk. Hakk gjerne litt peanøtter og- eller sjokolade som tåles grovt og strø over.

*Smøremyk rapskokos er melkefri margarin som finnes i de fleste dagligvareforretninger. Bruk den margarinen du måtte ønske, men jeg anbefaler denne.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.