Solbrød -

Solbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 stort brød. I ovn ved 225° i ca. 20 minutter. Varm melken til den er lunken, 37°/fingervarm. Rør ut gjæren og tilsett salt, olje og sesamfrø. Elt inn hvetemel til en glatt og smidig deig. Dekk den med plast og la deigen heve i ca. 1 time, til dobbel størrelse. Elt deigen lett om, trill den til en pølse, som deles i jevnstore emner. Trill runde boller, som settes tett i rund form, 24-26 cm i diameter. Etterhev brødet i ca. 20 minutter, pensle det med vann eller melk og dryss på sesamfrø. Stek brødet nederst i ovnen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fine rundstykker
fav Tid: 45 min
Hamburgerbrød