Solskinns-is med mango og vanilje - Søt og fruktig is med smak av vanilje og mango, pluss en rippel av ekstra mye saftig mango! Virkelig en is sommeren verdig, og du trenger ingen ismaskin for å lage den! Oppskriften er nok til ca. 1 liter iskrem.
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Solskinns-is med mango og vanilje

Søt og fruktig is med smak av vanilje og mango, pluss en rippel av ekstra mye saftig mango! Virkelig en is sommeren verdig, og du trenger ingen ismaskin for å lage den! Oppskriften er nok til ca. 1 liter iskrem.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggeplommer, sukker og vanilje til en jevn masse og sett til side.

Pisk kremfløten stiv og bland inn i eggeplommemiksen.

Rør inn halvparten av mangopuréen og overfør til boksen du skal fryse isen i. Dette kan være en kakeboks, en brødform, eller en plastboks.

Fordél resten av mangopuréen i flekker over iskrembasen. Sett i fryseren.

Frys iskremblandingen i 2-3 timer, rør med en slikkepott, eller en stor skje 2-3 ganger i timen. På denne måten blir isen mer kremete, og du får en fin swirl av mango gjennom isen. Jo mer du rører, jo mindre iskrystaller former seg, og jo mer av mangopuréen blir blandet inn.

Har du iskremmaskin kjører du iskrembasen i maskinen til den er kremete og frosset, og rører så inn resten av mangopuréen for hånd før du fordeler i iskrembokser og fryser.

*Mangopuré kan du enkelt lage selv ved å skrelle mango, dele i biter og kjøre i blender, eller mose med stavmikser. Du kan også finne mangopuré på boks i matvarebutikk, da står det gjerne sammen med indiske matvarer.

Oppskrift:

The Vanilla Monologues

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.