Somalisk kjøttsuppe -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Somalisk kjøttsuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og del poteter i to. Hakk løk , kål og paprika grovt opp. Støt/ mos hvitløk og koriander i en morter eller finhakk med en kniv. Legg alle ingrediensene i en kjele , dryss over salt og hell over kokende vann til det står ca 3/4 opp på ingrediensene. Kok opp, legg på lokk og la trekke til kjøttet er mørt , ca 1 time. Hentet fra kokeboken "Rett fra hjertet" av Kirkens Bymisjon, Kagge Forlag. Oppskrift: Fatoma Ahmed Hassan, Primærmedisinsk verksted, Kirkens Bymisjon.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?