Sommerkake med eggekrem og fersken - En herlig og smakfull sommerkake
Foto: kakem0ffi.blogspot

Sommerkake med eggekrem og fersken

En herlig og smakfull sommerkake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis

Sikt sammen mel og bakepulver og rør dette forsiktig inn i eggedosisen

Ha røren i en godt smurt form (24 cm)

Stek på nederste rille i ovnen i ca 45 minutter.

Avkjøl sukkerbrødet på rist.

Skrap ut vaniljefrøene til eggekremen. Ha frøene i en kjele sammen med melk, egg, sukker og maizena.

Varm opp under omrøring til kremen tykner, og avkjøl i kaldt vann.

Del kaken i to og dynk den med melk eller fruktjuice.Bland kald eggekrem med litt pisket krem. Fordel halvparten av dette på bunnen og ha over litt friske bær. Ha den andre kakebunnen over og fordel resten av kremen over. Pynt med fersken i båter og bringebær

Server

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Mokkakake