Slik gjør du det:
Mandelbunn:
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Skåld mandlene og tørk dem godt. Mal mandlene i mandelkvern. Sikt sammen mel og bakepulver og bland dette med mandlene. Vend det tørre forsiktig inn i eggedosisen.
Hell deigen i en rund form (26 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 175°C i 50-60 min (sjekk med en kakenål når kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken i formen. Løsne den forsiktig fra formen med en skarp kniv og ta den ut av formen. Fjern bakepapiret og del kaken i to eller tre lag.
Fyll:
Pisk kremfløten stiv. Bland litt med vaniljekremen og fyll mellom kakelagene. Bruk resten av kremen til å fordele jevnt over hele kaken.
Pynt:
Strø kanten med mandelspon. Legg rikelig med bær på toppen av kaken. Smelt solbær- eller ripsgelé og øs den forsiktig over bærene med en spiseskje. La kaken stå i kjøleskapet til den skal serveres.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.