Sommertallerken med eggerøre og spekeskinke

Sommertallerken med eggerøre og spekeskinke

Dette er den perfekte sommermiddagen på late dager!

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
30 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

8 stk

nypoteter

Eggerøre

8 stk

egg

4 ss

vann

0.5 ts

salt

Slik gjør du det:

Vask potetene og kok dem møre i lettsaltet vann.
Fjern den nederste delen av aspargesstenglene før du koker dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter.
Pisk lett sammen egg, vann, salt og hakket gressløk til eggerøra. Smelt smøret i en stekepanne og ha i eggblandingen. Bruk en sleiv til å røre i eggerøra. Akkurat når den er satt, heller du den over på et serveringsfat.
Dander potet, asparges, salat og spekeskinke rundt før du serverer.