Sommertallerken med eggerøre og spekeskinke - Dette er den perfekte sommermiddagen på late dager!
Foto: Marit Røttingsnes Westlie

Sommertallerken med eggerøre og spekeskinke

Dette er den perfekte sommermiddagen på late dager!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask potetene og kok dem møre i lettsaltet vann. 

Fjern den nederste delen av aspargesstenglene før du koker dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter. 

Pisk lett sammen egg, vann, salt og hakket gressløk til eggerøra. Smelt smøret i en stekepanne og ha i eggblandingen. Bruk en sleiv til å røre i eggerøra. Akkurat når den er satt, heller du den over på et serveringsfat. 

Dander potet, asparges, salat og spekeskinke rundt før du serverer. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.