Sopp med persille og parmesan - Tilbehør til fisk? Her er svaret...
Foto: Erik Hannemann

Sopp med persille og parmesan

Tilbehør til fisk? Her er svaret...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løken og hakk den fint. Del soppen i to eller fire. Ha i stekepannen med smør og olje og stek under omrøring til løken er gyllen.

Vask fennikelen og skjær den i tynne skiver (fjern det ytterste, grønne). Ha det i stekepannen og la steke med i noen minutter.

Ha alt over i en bolle. Ha på finhakket persille og timian. Riv over parmesan. Bland godt og smak til med salt og pepper.

Dette er godt tilbehør til fisk, men kan også brukes til  kjøtt og kylling.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kantarellstuing
fav Tid: 20 min
Sopprisotto
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold