Sopprisotto -

Sopprisotto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek sopp i olje/smør sammen med finhakket løk. Tilsett stilkselleri og gulrot i små terninger og finhakket hvitløk. Stek til grønnsakene er møre og soppvæsken har kokt inn. Surr risen i litt olivenolje i en tykkbunnet kasserolle. Tilsett hvitvin og kok inn, spe med kraften i små porsjoner og la kraften koke inn mellom hver speeing. Rør godt slik at risen ikke legger seg ved i bunnen. Fortsett til all kraften er brukt opp. Det vil ta ca 20 min. Tilsett fløte og soppblandingen. Smak til med salt og pepper. Trekk kasserollen vekk fra platen. Tilsett litt smør og rikelig med revet parmesan. Vend lett om og la alt trekke ca 2 min før servering. Oppskrift: Klaus Hagerup og Bibbi Børresen fra kokeboka "Svarte haner og ville griser".

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Risotto med reker