Soppsaus - Denne sausen passer perfekt i høst.
Foto: Lindberg Press

Soppsaus

Denne sausen passer perfekt i høst.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grovhakk soppen. Skrell løk og finhakk. Fres sopp og løk i smøret. Tilsett fond, portvin og eddik. Kok blandingen ned til det halve.

Rør ut melet i fløten og rør det i. Kok opp sausen og la den småkoke 4–5 minutter. Smak t il med salt og pepper. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.