Soufflé Grand Marnier -

Soufflé Grand Marnier

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

3 stk egg

175 g sukker

3 ss vann

3 dl kremfløte

1,5 dl grand marnier

 ss krokan

Annonse

Slik gjør du det:

Skill eggeplommer og hviter. Kok halvparten av sukkeret med vannet i to minutter. Visp eggeplommene godt sammen og visp inn den kokende sukkerlaken til tykk eggedosis. Fortsett å vispe til eggedosisen er kald. Stivvisp eggehvitene og visp så inn resten av sukkeret i porsjoner. Bland eggedosis og marengs. Visp kremfløten stiv og vend den inn sammen med likøren. Lag en krave av stivt papir eller aluminiumsfolie og fest den på toppen av en suffléform som rommer ca. 8 dl. Fyll sufflémassen i og frys suffleen i ett døgn. Dryss krokan eller revet sjokolade på toppen like før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Bringebærsufflé
fav Tid: 60 min
Sjokoladesufflé