Soyamarinert laks -
Foto: Russel French

Soyamarinert laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær laksen i terninger ca 3 cm store og træ dem på grillpinner. Rør sammen sitronsaft, soyasaus, hvitvin, sukker, løk, hvitløk og ingefær, kan gjerne blandes i en hurtigmixer. La fisken marinere i sausen 12 timer. La marinaden renne av og stek fisken på grill eller panne. Hell resten av marinaden over i en kjele og kok opp. Pisk inn smør og maisennamel. Skjær vårløken i tynne riner og damp den i litt vann og smør. Slå av vannet og bland vårløken forsiktig inn i rømmen. Smak til med pepper ev salt. Server laksen med soyasausen, rømme og ris. Pynt med sprøstekte potetstrimler.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Laks og asparges