Slik gjør du det:
Varm opp 1 ss av olivenoljen i en stekepanne. Fjern eventuelle fettklumper på kyllingfiletene før du drysser over salt og pepper og steker dem på litt over medium varme i panna i 12–15 minutter. Vend stykkene innimellom. Ta dem ut og skjær kjøttet i mindre biter.
Kok opp godt saltet vann i en stor kasserolle og kok spagettien etter anvisning på pakken. Hell den over i et dørslag før du heller den tilbake i kasserollen igjen.
Skrell hvitløkfeddene og skjær dem i løvtynne skiver. Fjern alle hvite hinner fra paprikaen før du deler den i tynne staver. Ha dette i pannen du akkurat stekte kyllingkjøttet og la det surre på svak varme i 2–3 minutter.
Bland alt sammen og dryss litt opphakket gressløk over det hele. Server gjerne noen flak parmesan til maten.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.