Spagetti med pepper - En klassiker ved navn cacio e pepe kan få en renessanse med denne billige, enkle og gode pastaretten.
Foto: Erik Hannemann

Spagetti med pepper

En klassiker ved navn cacio e pepe kan få en renessanse med denne billige, enkle og gode pastaretten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
2 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp salt og vann. Bruk så lite vann du klarer. Gjerne mindre enn en liter også.

Ha i spagettien. Kok den slik du vil ha den.

Mens pastaen koker: Knus pepperet med morter eller pepperkvern.

Ha pepperet i en tørr stekepanne på middels varme. Rist pepperet og kjenn hvordan alle smakene kommer ut.

Ha i en liten sleiv av vannet fra pastaen. La det koke omtrent et minutt.

Ha i smøret og la det smelte. 

Sil av pastavannet og ha pastaen i stekepannen. Vend godt rundt.

Finriv osten og strø over.

Server straks!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?