Spaghetti carbonara med kremostsaus -

Spaghetti carbonara med kremostsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann i en stor kas­se­rol­len til spa­ghet­ti­en.

Skjær el­ler klipp opp ba­co­net i mind­re bi­ter og 2–3 cm bre­de bi­ter og brun dem i en ste­ke­pan­ne. Det tar om lag 10 mi­nut­ter. Når de er gyl­len­bru­ne, leg­ger du dem over på kjøk­ken­pa­pir og lar dem ren­ne av.

Når pas­ta­van­net ko­ker, til­set­ter du godt med salt. Van­net skal sma­ke salt sjø. Ha i pas­ta­en i van­net og rør rundt. La det koke kraf­tig i an­tall mi­nut­ter som står på pak­ken. Hvelv pas­ta­en over i et dør­slag og la den ren­ne av. Ta vare på minst 2 dl av ko­ke­van­net!

Ha ca. 1 dl av ko­ke­van­net til­ba­ke i pastakasserollen – la pas­ta­en frem­de­les være i dør­sla­get. Riv par­me­sa­nen på den fine si­den av riv­jer­net og ha både den, eg­ge­ne og krem­os­ten i kas­se­rol­len og visp det sam­men.

Til­sett nok ko­ke­vann til du får en mel­lom­tykk saus. Den vil tyk­ne til litt mer et­ter hvert. Smak til med salt og pep­per. Ha spa­ghet­ti­en til­ba­ke i kas­se­rol­len og rør det hele sam­men. Vend inn ba­con­bi­te­ne og ser­ver!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?