Spansk karamellpudding -
Foto: Matprat.no

Spansk karamellpudding

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fyll en liten ovnspanne med vann. Sett den i ovnen ved 100 °C. Smelt sukkeret i en liten kjele. Når det er lyst gyllenbrunt, tas ca. 2 ss i hver porsjonsform. Drei forsiktig rundt og glaser formene. Hold dem i klede så du ikke brenner deg. Hell resten av karamellen i en tynn stråle ned i iskaldt vann. Ta sukkertrådene opp med en gang og legg dem på kjøkkenpapir. Visp sammen egg, juice, sukker og salt. Sil blandingen, fordel den i formene og sett formene i vannbadet i ovnen. Vannet må ikke koke. Puddingene blir stive i løpet av 1-1 1/2 time. Avkjøl dem helt. Hvelv puddingene forsiktig, pynt med karamell og appelsinskiver.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Ekte karamellpudding