Spansk klippfiskgryte fra Baskerland -

Spansk klippfiskgryte fra Baskerland

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Surr hvitløken i olje til den er lys brun. Ta den opp og legg til side. Surr purren i oljen til den er myk. Tilsett potetskivene, salt, pepper og laurbærbladet. Hell på vannet og kok opp. La det hele småkoke på svak varme 30 minutter. Findel den stekte hvitløken og bland den med paprikapulveret. Rør blandingen i gryten. Skjær fisken i 2-3 cm store biter og legg disse i gryten. La trekke ca 5 minutter til fisken er kokt. Server med sprøstekt hvitt brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Codfish Moqueca
fav Tid: 120 min
Mirita style bacalao