Spansk tapassalat med grillet paprika -

Spansk tapassalat med grillet paprika

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 250 °C eller mer. Vask paprikaene godt, og tørk dem med kjøkkenpapir. Skjær dem i to og legg snittflaten ned mot en langpanne. Stek til skinnet bobler og blir delvis sort. Når paprikaene er blitt noenlunde avkjølt, skrell bort den tynne frukthinnen. Skjær dem deretter i grove strimler. Skjær et par hvitløksfedd i tynne skiver. Lag dressing av olje og eddik. Bland alt og strø flaksalt over. Serveres med lyst brød eller nøytrale kjeks, f.eks. italienske grissini, ferdigkjøpt eller hjemmelagde. Oppskrift på grissini

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Salsa romesco