Spekeskinke med gratinert blomkål - Her er en morsom måte å servere spekespinke på: Med deilige gratinert blomkål!
Foto: Erik Hannemann

Spekeskinke med gratinert blomkål

Her er en morsom måte å servere spekespinke på: Med deilige gratinert blomkål!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del opp blomkålen i biter. Ha halvparten av blomkålen i en kjele. Hell over fløten og ha i vann nok til at det dekker. Ha i salt, muskat og kyllingkraft. Kok i 7-8 minutter. Kjør glatt med en stavmikser. Ha i resten av blomkålen og la det trekke i 3-4 minutter. Forvarm ovnen til 250 grader. Heller over i små ildfaste former (dersom det ikke er nok kan du ha i litt mer vann). Hakk halvparten av spekeskinka og fordel i formene. Legg ost på toppen og gratiner i ovnen til osten blir lett gyllen. Server med spekeskinke.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Blomkålgrateng
fav Tid: 90 min
Blomkålgrateng